Va kul att du vill vara med i Mälekon!

Bli medlem

När du fyller i medlemsblanketten kommer du att bli medlem i Mälekons studentförening.

Att bli medlem i Mälekons linjeförening är gratis och ett bra val för dig som studerar en ekonomisk inriktning hos Mälardalens Universitet (MDU). Ditt medlemskap kommer automatiskt avslutas i slutet av det akademiska året som du avslutar dina studier hos MDU.

 

Medlemsvillkor

Som medlem i linjeföreningen Mälekon har du möjlighet att delta i alla event och aktiviteter som föreningen arrangerar. Du har också möjlighet att engagera dig och påverka hur linjeföreningen ska se ut och exempelvis vilka arbeten och projekt som linjeföreningen ska utföra. Som medlem kommer du bli tilldelad ett profilerat medlemskort via Studentkortets app. 

 

Mälekons linjeförening är ansvarig av personuppgifter för all data-information på denna sida och behandlingen av den. Den information du ger oss behandlar vi konfidentiellt och vi följer dataskyddsförordningen (GDPR) när vi hanterar dina personuppgifter.

Som medlem godkänner du att dina uppgifter delas med:

  • Studentkortet i Sverige AB (STUK). Du kommer bli medlem i STUK och motta information om studentrelaterade rabatter och förmåner samt erhålla Mälekons medlemskort i Studentkortets app “STUK”. Detta kort ska kunna uppvisas vid event arrangerade av Mälekons linjeförening eller andra tillfällen då medlemsbevis krävs.

  • Sveriges Ekonomföreningars Riksorganisation (S.E.R.O). S.E.R.O är en organisation som stödjer och agerar som en paraplyorganisation för Sveriges ekonomföreningar och kårer, där Mälekons linjeförening ingår. Vi som förening kan behöva uppvisa medlemslistor för att bland annat få ta del av deras projektstöd.

Som medlem i linjeföreningen Mälekon godkänner du:

  • Föreningens medlemvillkor.

  • Linjeföreningen Mälekons stadgar. Du kan läsa mer om stadgarna här: http://malekon.nu/om-oss/stadgar/

  • Att föreningen får publicera bilder och videor på dig på deras sociala medier som har blivit tagna under event och aktiviteter arrangerade av Mälekons linjeförening eller event som Mälekons förening deltar i. Om detta icke önskas av medlem hanterar vi detta enskilt och medlemmen ska kontakta marknadsforing@malekon.se för vidare hantering.

Om du önskar att avbryta ditt medlemskap hos Mälekons linjeförening ska ett e-mail skickas till sekreterare@malekon.se

 

Jag intygar att uppgifterna jag har angett stämmer och att jag har härmed läst och godkänner Medlemsvillkoren. 

Vid funderingar kring medlemsvillkoren, vänligen kontakta Mälekons styrelse.

Genom att klicka på “skicka” godkänner du medlemsvillkoren.